Tentang Kami

Dongguan surplus nyetir téknologi éléktronik co., LTD., Didirikeun taun 2013, utamina dina aktipitas mobil wahana kaméra wahana perjalanan data recorder, 360 derajat perekam data perjalanan kendaraan, recorder disumputkeun, perékam van, navigasi GPS, proyektor LED sareng produk éléktronik sanés. panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan pikeun integrasi perusahaan téknis luhur sareng énggal, kami gaduh tim r & d urang sorangan, produk kami parantos diékspor ka Éropa sareng Amérika Serikat, Amérika Kalér, Asia tenggara sareng nagara-nagara sanés. LOGO tiasa disaluyukeun pikeun konsumén. Produk anu disayogikeun kalayan desain manusiawi: visi wengi HD, rékaman dobel sateuacan sareng saatos, opat monitoring rékaman truk, ngawaskeun visi wengi anu dipasang ku kendaraan tanpa lampu sareng fitur sanésna. Perusahaan nyertakeun daérah 3000 méter pasagi sareng ngagaduhan 150 padamel, 20 r & d anggota tim sareng 10 tanaga layanan palanggan. Perusahaan ngagaduhan departemen r & d, departemén perakitan, Departemen bungkusan, Jurusan QC, departemén gudang, departemen penjualan sareng layanan palanggan. Produk seueur dianggo dina: sagala jinis mobil, truk, motor. Produk parantos kéngingkeun sertifikasi mérek jalur produksi. Produk diékspor ka Éropa, Amérika, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés, penjualan taunan 50 juta unit. Sateuacan diobral: unggal mesin kedah lulus tés sepuh anu ketat, waktos uji langkung ti 12 jam, ngajamin kualitas; Saatos- jasa penjualan: nyayogikeun jasa jaminan kualitas.

Pertanyaan Pikeun Pricelist
Kirim Enquiry: Kanggo patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Warta

Parobihan sajarah navigasi mobil

Parobihan sajarah navigasi mobil

01 09,2021

Kalayan popularitas mobil pribadi sareng kanaékan modeu perjalanan sapertos wisata mandiri, navigator mobil parantos lan......

Maca deui
Pengantar fungsi perékam nyetir mobil

Pengantar fungsi perékam nyetir mobil

01 09,2021

Aya seueur fungsi perékam data nyetir: Mimiti, kacilakaan éta tiasa pulih. Kadua, nyetir kacapean tiasa dihindari. Rékam......

Maca deui
Naon jinis lingkungan anu tiasa dianggo ku proyektor?

Naon jinis lingkungan anu tiasa dianggo ku proyektor?

01 09,2021

1. Jinis téater bumi: Ciri na nyaéta kacaangan sakitar 2000 lumén (kalayan kamekaran proyéksi, jumlah ieu ningkat, saren......

Maca deui